banys de bosc

Banys de bosc...

La teràpia del bany de bosc, o shinrin-yoku en japonès, és una pràctica de benestar que implica una immersió conscient en la natura, generalment en un bosc, per promoure la relaxació i l’equilibri emocional a través de la connexió amb la natura i els sentits.

Aviat organitzarem banys de bosc per la zona. Visita aquesta secció regularment si en vols més informació, o bé fes clic al botó per demanar-me’n més informació.

Pròximament

Shinrin-yoku

La teràpia dels banys de bosc va néixer al Japó. Es duu a terme caminant tranquil·lament per un bosc, prestant atenció als sentits i connectant amb la natura. Aquesta experiència redueix l’estrès, millora la salut cardiovascular, augmenta la concentració i promou una sensació de pau i relaxació. Es considera, doncs, una teràpia de benestar que fomenta la salut en el sentit més ampli (física, psicològica, emocional i espiritual) mitjançant la connexió amb la natura.

L’activitat té una durada d’unes tres hores i el recorregut total té entre un quilòmetre i un quilòmetre i mig. No requereix cap condició física especial.

 

Guia titulat

Activitat terapèutica

Activitat a la natura

Recorreguts fàcils

Desplaça cap amunt