creixement emocional

Gestió de les emocions

GinkgoEspai també hi ha un lloc per al benestar emocional, per mitjà dels acompanyaments en Bioneuroemoció® i l’aplicació dels principis d’Un Curs de Miracles.

A més, organitzem xerrades i tallers sobre aquestes qüestions per promoure l’autoconeixement i el creixement personal. Tot això, amb la intenció d’assolir la maduresa emocional.

Pròximament

Acompanyaments

Un acompanyament en Bioneuroemoció® consisteix en una sola sessió d’una durada aproximada d’una hora. Es treballa a partir d’un estrès de la persona consultant (símptoma físic o malaltia, conflicte interpersonal) i, mitjançant un procés d’indagació, es mira d’esbrinar l’origen emocional de l’estrès en qüestió, la qual cosa permet percebre la situació estressant amb una nova mirada i, per tant, sanar-la.

Demana hora i concretem.

40 €

La importància de gestionar les emocions

La correcta gestió de les emocions, assolir el que podríem anomenar maduresa emocional, afavoreix la salut mental, ja que desapareixen l’estrès, l’ansietat i la depressió.

En conseqüència, millora la salut física, com recull la famosa frase mens sana in corpore sano, que posa de manifest la interrelació entre la salut del cos i la de la ment.

També facilita la comunicació efectiva i afavoreix les relacions saludables, ja que evita els conflictes innecessaris.

En definitiva, la maduresa emocional ens proporciona benestar, perquè ens permet gestionar la nostra vida (tant les coses que anomenem “bones” com les que anomenem “dolentes”) des de l’equilibri, la coherència i la plena consciència.

Professional titulat

Activitat terapèutica

Una sola sessió

Seguiment si és necessari

Desplaça cap amunt