Origen de GinkgoEspai

Com va començar tot

Aquest projecte és fruit d’un llarg recorregut personal de replantejament vital. Després d’un temps de boires, em vaig adonar que havia de canviar algunes coses, bàsicament, la meva feina: feia vint anys que treballava a casa com a traductor freelance i havia arribat el moment de fer un canvi de rumb.

No sabia quin camí emprendre, de manera que vaig començar a formar-me en allò que més m’atreia: fitoteràpia, flors de Bach, guia de boscos terapèutics, Bioneuroemoció®… És a dir, les plantes -més enllà de la botànica i la fisiologia vegetal-, i l’autoconeixement i la gestió emocional -sobretot per la necessitat de gestionar totes les meves boires.

Finalment, després d’uns anys de fer tombs i de no saber cap a on dirigir les meves passes, em va venir la inspiració. Em vaig adonar que totes les meves inquietuds, tot allò que m’havia anat atraient i interessant, estava relacionat: des de passejar pel bosc fins a plantejar-se quin sentit té el nostre pas per la vida, des de la creació d’un petit terrari fins a la gestió emocional. Posant-hi sempre consciència i aprofitant la capacitat guaridora del contacte amb la natura, especialment amb les plantes. 

I ho vaig tenir clar: crearia un projecte que aglomerés les meves inquietuds i en faria la meva “feina”.

Així va sorgir GinkgoEspai, on es treballa la consciència des de diferents punts de partida: a partir de la creació i l’observació de terraris i composicions amb plantes vives i altres elements de la natura fins a treballar les emocions directament a través dels principis de la Bioneuroemoció® i d’Un Curs de Miracles, passant per les infinites possibilitats que ofereixen els banys de bosc.

 

En el moment d’escriure aquestes línies, alguns d’aquests projectes encara estan en preparació. De mica en mica, tot anirà agafant la forma definitiva.

Desplaça cap amunt